miercuri, 20 februarie 2019

ȘOCANT! Și-a bătut cu bestialitate mama, apoi i-a ținut lumânarea până și-a dat ultima suflare!Caz înfiorător în Dâmbovița, la Decindeni. Un individ și-a bătut cu bestialitate mama până când femeia și-a dat duhul.

Potrivit mditv.ro, bărbatul de 56 de ani era divorțat și locuia doar cu mama sa. Acesta i-a transformat viața femeii de 81 de ani într-un calvar. O bătea mai mereu. Ultima dată a bătut-o în urmă cu două zile. Când a văzut că nu mai mișcă, bestia a aprins o lumânare și a stat la căpătâiul mamei până aceasta și-a dat ultima suflare. Apoi a chemat medicul ca să obțină un certificat de deces.

Medicul și-a dat seama că femeia era bătută, după leziunile pe care le avea la cap și pe corp, și a chemat poliția. Individul le-a spus oamenilor legii că mama sa ar fi căzut în timp ce căra lemne, însă anchetatorii nu i-au dat crezare.

Oamenii legii au stabilit că și-a bătut mama cu bestialitate și că femeia a murit din cauza loviturilor primite de la fiul ei. Bărbatul a fost reținut și va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Comenteaza aceasta stire