vineri, 22 martie 2019

Șofer înjunghiat de rudele unei femei pe care a accidentat-o mortal!O femeie în vârstă de 71 de ani, din Moțăței, județul Dolj, a murit, aseară, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Mofleni. Șoferul mașinii a fost la un pas sa fie linșat de rudele femeii, ajungând la spital înjunghiat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că victima a traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis.

„Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, conducea un autoturism pe strada Banu Stepan și a accidentat mortal o femeie în vârstă de 71 de ani, din Moțăței, care traversa fără să se asigure și prin loc nepermis. Șoferul nu consumase alcool”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Șoferul mașinii, care a fost înjunghiat de rudele victimei, a fost dus la spital.

„Pietonul, o femeie de aproximativ 69 ani, a decedat. În autoturism se aflau două persoane, care la sosirea echipajului de pompieri erau în afara autovehicului, o femeie și un bărbat. Bărbatul în vârstă de aproximativ 40 ani a fost transportat la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul umărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

În urma evenimentului, polițiștii au deschis două dosare penale, unul pentru ucidere din culpă, pe numele șoferului, și altul pentru lovire și alte violențe, pentru ruda victimei care s-a răzbunat, lovind-l pe bărbat cu cuțitul.

Comenteaza aceasta stire