luni, 21 ianuarie 2019

Șofer prins drogat de polițiști, la un control în trafic!Mai multe substanțe vegetale și oglinzi retrovizoare au fost depistate de polițiștii rutieri, asupra unui șofer din Capitală, care se afla sub influența drogurilor, anunță polițiștii Brigăzii Rutiere București.

 

Bărbatul a fost oprit în trafic pentru control în zona Pieței Presei Libere.

La solicitarea documentelor pentru control, polițiștii au simțit un miros înțepător ieșind din mașină, motiv pentru care au verificat autoturismul respectiv.

„În buzunarul portierei dreapta față, au fost găsite o punga în care se aflau substanțe vegetale de culoare verde, iar în portbagaj au fost găsite 21 de oglinzi retrovizoare a căror proveniență nu a putut fi justificată de către conducătorul auto”, arată sursa citată.

Tânărul a fost testat de polițiști cu test antidrog, rezultatul fiind pozitiv. El a fost dus la Institutul Național de Medicina Legala în vederea recoltării de mostre biologice.

Totodată au fost sesizați și polițiștii Secției 2, cu privire la oglinzile retrovizoare găsite în autoturism, aceștia pornind verificările pentru a stabili proveniența lor.

„Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere în colaborare cu structurile abilitate pentru lămurirea tuturor aspectelor cauzei”, arată Brigada Rutieră.

Pe numele tânărului s-au deschis două dosare penale, pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și deținere de substanțe psihoactive.

Comenteaza aceasta stire