marţi, 23 octombrie 2018

Șoferul de BMW care a spulberat o bătrână și a accelerat cu cadavrul pe capotă și-a aflat pedeapsa!Judecătorii Curții de Apel Cluj l-au condamnat definitiv pe Lorant Kudor Duka, un tânăr de 24 de ani care a ucis o femeie intrând cu mașina pe contrasens. Accidentul a avut loc la Huedin, în data de 27 aprilie 2017.

Procurorii au adunat probe și au obținut declarații din partea unor martori care au susținut că tânărul ar fi circulat cu viteză cu un BMW X5 cu numere de Anglia și că ar fi intrat și pe contrasens. El a lovit mortal o femeie de 75 de ani și a dus-o peste 300 de metri pe capotă, până la marginea orașului Huedin. Șoferul nu a coborât nici măcar atunci să vadă care e starea victimei și a încercat să se debaraseze de corpul femeii prin câteva manevre.  

Lorant a fost acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulație în România și fără asigurare, însă a fost aproape să scape fără să facă nicio zi de închisoare, scrie adevarul.ro.

Pe 19 septembrie, judecătorii din Huedin au considerat că în acest caz nu se impune o pedeapsă cu executare și l-au condamnat la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare și 10 zile de muncă în folosul comunității.    

Potrivit informațiilor apărute în ziarulclujean.ro, procurorul Adrian Drăgan a făcut apel, iar cazul a fost rejudecat pe 4 decembrie. Judecătorii Curții de Apel Cluj au schimbat decizia Judecătoriei Huedin și l-au condamnat pe Lorant Kudor Duka la 2 ani și 11 luni de închisoare cu executare.

Comenteaza aceasta stire