marţi, 23 iulie 2019

Tânăr arestat după ce a violat o fetiță de 13 ani și a sechestrat-o mai multe zileUn tânăr în vârstă de 24 ani din orașul Râșnov, județul Brașov, bănuit că a violat o fată de 13 ani, a fost arestat, joi, pentru 30 de zile. După viol, copila a fost obligată să locuiască mai multe zile la rudele agresorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii din Râșnov l-au reținut, miercuri, pe tânărul în vârstă de 24 ani, din oraș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsirea de libertate în mod ilegal. În cursul anchetei s-a stabilit că acesta a obligat-o pe fetița de 13 ani să întrețină cu el raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată din satul Cristian, iar apoi a dus-o cu forța la niște rude.

„În urma cercetărilor și investigațiilor realizate, polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 2 noiembrie 2018, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale normale, prin constrângere, cu o minora în vârstă de 13 ani, într-o clădire dezafectată situată în comuna Cristian, județul Brașov. Din această locație, a doua zi, prin utilizarea de amenințări la adresa victimei, cei doi s-ar fi deplasat pe raza localității Teliu, jud. Brașov, la unele rude ale tânărului, de unde au revenit în data de 7 noiembrie 2018”, a transmis Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Instanța a dispus, joi, măsura arestării preventive pentru 30 zile în cazul tânărului, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Comenteaza aceasta stire