duminică, 22 iulie 2018

Tânără de 20 de ani, umilită de două adolescente de 18 ani! A fost lăsată goală pe stradă!

16:25, 12 august 2017 1529 vizite


O femeie în vârstă de 20 de ani din Ploiești a fost găsită dezbrăcată aseară pe o stradă din zona de nord a orașului, de un echipaj de jandarmi.

În urma cercetărilor, oamenii legiI au aflat că tânăra s-a întâlnit într-un autoturism cu două femei care aveau să-i returneze un împrumut, iar acestea i-au luat hainele și au aruncat-o în stradă, cele două fiind cercetate penal.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, o patrulă de jandarmi a găsit, aseară, pe o stradă din cartierul de nord al Ploieștiului, o femeie complet dezbrăcată. În urma cercetărilor, jandarmii au aflat că femeia se întâlnise într-un autoturism cu două tinere cărora în urmă cu trei săptămâni le împrumutase suma de 400 de lei. În loc să-i returneze banii, cele două au dezbrăcat-o pe femeie și, după ce i-au luat hainele, au aruncat-o în stradă, complet goală, scrie adevarul.ro.

Jandarmii au dus-o pe femeie la secția de 2 de Poliție Ploiești, unde aceasta a depus reclamație împotriva celor două care i-au luat hainele și au lăsat-o pe stradă. Agresoarele, ambele în vârstă de 18 ani, sunt din Ploiești, au fost identificate și sunt cercetate pentru furt calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice, au declarat reprezentanți ai IPJ Prahova.

Comenteaza aceasta stire