luni, 10 decembrie 2018

Tânăra strivită de o mașină proiectată pe trotuar a pierdut lupta cu moartea! Zeci de oameni s-au mobilizat să o salvezeTânăra accidentată în această săptămână lângă UMF Iași a pierdut lupta cu moartea, în urmă cu scurt timp. “Din pacate astăzi studenta din ATI nu a mai putut fi resuscitată cu tot efortul echipei", au anunțat medicii cu puțin timp în urmă.

RECOMANDAREACCIDENT GRAV. Studentă strivită pe un trotuar de lângă universitatea la care învață!

Potrivit ziaruldeiasi.ro, tânăra cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă și traumă abdominală era internată în secția ATI a spitalului în stare gravă. Ea a necesitat transfuzii semnificative de sânge pentru că a pierdut sânge în urma traumelor, iar ieșenii s-au mobilizat exemplar să o salveze.

Cerasela Tatarciuc, de 22 de ani, studentă a Facultății de Farmacie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, a fost implicată luni după-amiază într-un accident teribil petrecut pe bulevardul Independeței, la intersecția cu strada Universității.

Tânăra a fost acroșată de un autoturism proiectat pe trotuar după ce a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Studenta a fost prinsă între autoturism și clădirea Clinicii III medicină internă de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire