vineri, 18 ianuarie 2019

Teribilistul care a ucis doi oameni pe trecere, a făcut din nou prăpăd pe străzi! Tânărul se autointitula Leul șoselelor!Norocel Măturar a petrecut mai puțin de doi ani în închisoare, pentru uciderea a doi oameni, într-un accident rutier produs pe o trecere de pietoni. În momentul tragediei, șoferul avea permisul anulat. După ieșirea din închisoare a revenit la vechile obiceiuri: a fugit de poliție și a distrus trei mașini, deși avea și de această dată permisul anulat.

Norocel Măturar (24 de ani), autorul unui accident rutier soldat cu doi morți, pe o trecere de pietoni din Petroșani, a devenit din nou protagonistul unui incident grav în trafic. Tânărul, care circula având permisul anulat, a fugit de Poliție și a distrus trei mașini pe o stradă din municipiu. A coborât apoi din mașină și a sărit gardul exploatării miniere Livezeni, încercând să scape, dar a fost prins. Procurorii au decis cercetarea sa, sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Incidentul în care a fost implicat Norocel s-a petrecut luni după-amiază. Un echipaj de Poliție din Petroșani a observat că șoferul un autoturism, care se deplasa din direcția Exploatării Miniere Livezeni spre cartierul Colonie din municipiu, la vederea echipajului de poliție, a întors brusc și a demarat în trombă. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, folosind semnalele acustice și luminoase din dotare, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

„Conducătorul autoturismului în cauză a refuzat să oprească la semnalele efectuate de polițiști și și-a continuat deplasarea, a derapat și a intrat în coliziune laterală cu trei autoturisme staționate pe acostamentul din partea stângă a direcției sale de deplasare. După impact, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea până în zona E.M. Livezeni, unde autoturismul a oprit și din acesta au coborât doi tineri care au sărit gardul societății miniere. În incinta E.M. Livezeni, polițiștii l-au găsit, ascuns după scara unei clădiri, pe conducătorul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Petroșani. În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au stabilit că respectului avea permisul de conducere anulat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au luat măsura reținerii petroșăneanului pe o perioadă de 24 ore”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara, pentru adevarul.ro.

Norocel Măturar este recidivist. În 2015 a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce, având permisul anulat, a accidentat mortal doi oameni pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Petroșani. A executat mai puțin de doi ani de închisoare, iar Judecătoria Deva l-a eliberat pentru bună purtare.

Comenteaza aceasta stire