miercuri, 20 februarie 2019

TRAGEDIE. Doi copii de 11 ani s-au înecat într-un iaz!

9:58, 12 iulie 2018 269 vizite


Doi copii în vârstă de 11 ani, din comuna Hoceni, județul Vaslui, au fost găsiți morți, joi dimineața, după ce s-au înecat într-un iaz din satul Barboși. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au transmis, joi dimineața, că, inițial, mama unuia dintre copii a alerat autoritățile cu privire la dispariția copilului său încă de miercuri seara. Aceasta le-a spus anchetatorilor că cei doi băieți s-au jucat în fața casei toată după-amiaza, dar, spre seară, aceștia au dispărut.

"Miercuri seară, în jurul orei 22.00, am fost sesizați de mama unuia dintre copii cu privire la dispariția acestuia. Colegii mei au început căutările și, la un moment dat, au observat hainele unuia dintre copii pe marginea unui iaz din satul Barboși, comuna Hoceni, din județul Vaslui. Ulterior, au fost chemați reprezentanții ISU Vaslui, care au continuat cercetările în iaz și într-un canal adiacent. Astfel, au fost găsite trupurile copiilor", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit acestuia, trupurile celor doi copii, în vârstă de 11 ani, au fost găsite joi dimineața, după mai multe ore de căutări și duse la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Comenteaza aceasta stire