sîmbătă, 23 iunie 2018

TRAGEDIE. O fetiță de 7 ani și-a pierdut viața în timp ce se afla la locul de joacă al unui restaurant!O fetiță în vârstă de 7 ani a fost transportată sâmbătă seara în jurul orei 23.20 în stare critică la spitalul de pediatrie din Ploiești după ce s-a accidentat la locul de joacă al unui restaurant. La jumtate de oră după internare, s-a declarat decesul.

Totul s-a întâmplat la locul de joacă al restaurantului Da Vinci, de pe strada Bobâlna. Fetița împreună cu alții copii se jucau sub supravegherea unui angajat al localului și la un moment dat nu a mai răspuns la strigarea prietenilor, potrivit observator.tv.

Căutările au început, iar copila a fost găsită inconștientă în spatele unei băncuțe. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD și un echipaj al Ambulanței care au transportat-o pe micuța la spitalul de pediatrie. Din păcate, nici medicii de aici nu au putut să o salveze.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar oamenii legii au început cercetările sub coordonarea unui procuror. Totodată a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă  Prahova.

Comenteaza aceasta stire