luni, 15 iulie 2019

Trei adolescenți au fost uciși într-un club din Irlanda de Nord, în timpul festivităților de Saint Patrick's DayTrei adolescenți au fost uciși duminică seara într-o altercație care a avut într-un club din Irlanda de Nord în timp ce sărbătoreau Ziua de Saint Patrick, a anunțat luni poliția nord-irlandeză, relatează postul BBC.

Serviciul de ambulanță din Irlanda de Nord a fost chemat duminică seara la hotelul Greenvale din centrul orașului Cookstown ca răspuns la informațiile conform cărora mai multe persoane au fost rănite, a transmis într-un comunicat serviciul de poliție nord-irlandez.

Victimele sunt o adolescentă de 17 ani și doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 17 ani, potrivit poliției, iar o altă fată de 16 ani se află ”internată în stare stabilă”.

”Din nefericire, pot să confirm că un al treilea tânăr a decedat în urma rănilor”, asistentul-șef al PSNI, Mark Hamilton, într-un comunicat.

Cauza exactă a producerii incidentului nu este momentan cunoscută, au fost ”informații privind o altercație la fața locului, iar cercetările inițiale au arătta că un număr mare de tineri așteptau să intre în club”, a adăugat Hamilton.

Comenteaza aceasta stire