duminică, 20 ianuarie 2019

Trei angajați ai Spitalulul din Bistrița, ridicați de mascați după ce i-ar fi furat 12.000 de euro ucraineanului împușcat de șase ori! Mai multe percheziții au avut loc, marți, la Spitalul de Urgență Bistrița-Năsăud și la trei angajați ai instituției, după ce un pacient a reclamat că i s-a furat suma de 12.000 de euro. Imaginile de pe camerele vide au fost predate anchetatorilor, iar cei trei angajați au fost duși la audieri.

Directorul Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany, declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că perchezițiile au fost în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, ce vizează furtul a 12.000 de euro, de la un bărbat care ajuns în urmă cu 10 zile la spital.

„Am primit un mandat de percheziție pentru trei angajați UPU. Este vorba despre un furt calificat, urmează percheziții domiciliare. Este vorba de pacientul care a fost împușcat și care a reclamat că i s-a furat o sumă de bani. Cei trei vizați sunt o îngrijitoare de curățenie, un brancardier și un registrator medical, două femei și un bărbat. Li se vor sigilia dulapurile și apoi vor avea loc percheziții domiciliare. Noi am predat către anchetatori imagini de pe camera de supraveghere”, a a spus Lazany.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că pacientul care a reclamat furtul a 12.000 de euro este din Republica Moldova, are 30 de ani, și a ajuns, în urmă cu 10 zile, la spital, cu numeroase plăgi împușcate la nivelul mâinilor, toracelui și gâtului, după o dispută cu un conațional, cei doi fiind bănuiți că ar fi implicat în trafic de țigări.

Bărbatul a fost găsit în 14 aprilie, abandonat pe un câmp din zona localității Cepari, jud. Bistrița-Năsăud și dus la spitalul, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale, iar agresorul său a fost prins pe raza județului Maramureș, 

Comenteaza aceasta stire