luni, 21 mai 2018

Trenuri cu întârzieri majore din cauza viscolului, a vântului puternic și a friguluiMai multe trenuri au avut întârzieri majore din cauza viscolului, a vântului puternic și a frigului. Circulația feroviară fiind afectată pe Sucursalele Regionalelor Galați, Iași și Brașov.

Pe SRCF Galați, relația Adjud – Pufești, circulația se defășoară doar pe firul II, iar între orele 1.30 – 5.20 circulația feroviară a fost întreruptă, deoarece locomotiva care remorca un tren a agățat cu pantograful un cablu care atârna de linia de contact. Din acest motiv, opt trenuri au întârziat cu mai mult de 20 de ore, notează Mediafax.

Pe relația Hanu Conache – Independența, circulația a fost întreruptă, în noaptea de joi spre vineri, deorece un fir de energie electrică s-a rupt și a căzut în gabaritul liniei. De la ora 4.50 se circulă pe firul II cu tracțiune Diesel.

De asemenea, pe SRCF IAȘI - relația Pașcani – Târgu Neamț, din cauza copacilor căzuți pe firul de contact, circulația a fost întreruptă de la ora 2.16 și reluată la ora 8.10, dar trenurile vor ajunge cu întârzieri la destinație.

Pe SRCF Brașov, relația Timișu de Sus – Dârste din cauza copacilor căzuți pe firul de contact circulația a fost întreruptă de la ora 2.20. Vineri dimineață firul I s-a repus sub tensiune, iar firul II rămâne închis.

Atașarea locomotivelor Diesel la trenuri asigură continuitate în trafic, însă se înregistrează întârzieri în graficul tuturor trenurilor care tranzitează zona respectivă.

Comenteaza aceasta stire