miercuri, 20 februarie 2019

Trump a anulat întâlnirea cu Klaus Iohannis!Președintele american Donald Trump a anulat întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, aceasta fiind stabilită pentru ora 11.00, la Bruxelles. Potrivit unor surse oficiale, președintele american a anulat joi toate întâlnirile bilaterale.

Sursele citate au transmis că președintele american și-a anulat întâlnirile stabilite pentru joi, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Informația că Donald Trump se întâlnește cu Klaus Iohannis a apărut joi, inclusiv pe programul oficial al președintelui și a fost confirmată anterior de delegația oficială a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp după ora 11.00, când urma să aibă loc întâlnirea, a apărut informația că aceasta a fost anulată. De pe programul oficial al președintelui României a dispărut anunțul privind întâlnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, că toate întrevederile bilaterale ale președintelui Trump, care urmau să aibă loc la Bruxelles, au fost anulate.

Comenteaza aceasta stire