miercuri, 20 februarie 2019

TURNEUL lui Trump în Europa. Când va avea loc întâlnirea de la Londra cu regina Elizabeth a II-a și premierul Theresa MayPreședintele american Donald Trump, aflat în Europa pentru summit-ul NATO ce are loc zilele acestea la Bruxelles, are programată joi o vizită la Londra unde se va întâlni cu regina Elizabeth a II-a și cu primul-ministru britanic Theresa May, informează Washington Post.

După summit-ul NATO de la Bruxelles, Trump va merge la Londra, unde va asista la o gală, apoi se va întâlni la un ceai cu regina Elizabeth a II-a la Castelul Winsor, după care va avea și o întâlnire cu primul-ministru britanic Theresa May, care se confruntă cu probleme în cadrul propriului cabinet, după demisiile ministrului de Externe și a consilierului său privind Brexit.

Cu câteva ore înainte de a ajunge în capitala britanică, Trump și-a îndreptat atenția către Theresa May, spunând că ”depinde de popor” să decidă cine ar trebui să dețină puterea. De asemenea, acesta l-a complimentat pe Boris Johnson, fostul ministru de Externe, care a transmis luni o scrisoare de demisie în care spunea că visul privind Brexit ”moare” sub conducerea Theresei May.

 

 

Comenteaza aceasta stire