joi, 21 februarie 2019

Un bărbat a murit carbonizat după ce locuința i-a luat foc din cauza jarului din sobăUn bărbat de 66 de ani din comuna Corni, județul Botoșani, a ars de viu, marți dimineața, în locuința sa cuprinsă de flăcări din cauza unor bucăți de jar care au căzut din sobă. Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, pompierii au intervenit pentru stingerea unei incendiu izbucnit la o casă în localitatea Corni, unde au găsit un bărbat în vârstă de 66 de ani decedat.

“La incendiul de la Corni s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, ardea întreaga locuință. Întrucât existau informații că proprietarul, în vârstă de 66 ani, nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere. Bărbatul a fost găsit decedat în interiorul camerei unde locuia. Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul căzut din sobă.

Comenteaza aceasta stire