duminică, 25 august 2019

Un bărbat a murit în chinuri după ce a înghițit un gecko

22:00, 3 iulie 2019 356 vizite


Cineva l-a provocat pe bărbat să înghită o șopârlă gecko la petrecerea de Crăciun de anul trecut. După 10 zile, bărbatul a murit în chinuri, transmite New York Post. 

Prietenii și familia doresc să afle exact ce l-a ucis pe Dowell. 

La doar trei zile după ce a mâncat șopârla, tânărul a început să se simtă rău. Bărbatul din Australia a fost dus la Mater Hospital din Brisbane, „în agonie absolută”, pe 3 decembrie. Chiar dacă pacientul se simțea foarte rău, personalul medical a refuzat inițial internarea, crezând că este vorba despre o simplă indigestie. L-au internat la insistențele familiei.

La o zi după aceea, pacientul a fost diagnosticat cu salmonella. Totuși, Dowell avea simptome mult mai grave: vomita bilă, avea abdomenul foarte umflat, plămânii au început să se umple cu fluid și avea urina neagră. 

Șapte zile mai târziu, David a murit în timpul operației. Potrivit familiei, bărbatul „a putrezit începând de la interior”. 

„Moartea lui a fost un mare șoc”, a declarat partenera de viață a bărbatului, Allira. „Nu credeam că așa ceva se va întâmpla. Este încă un șoc”, a adăugat ea pentru 7 News. 

Familia dorește acum răspunsuri, mai ales de la Mater Hospital. Ei susțin că „doctorilor nu le-a păsat cu adevărat” de acest caz. 

Cazul seamănă cu unul petrecut tot în Australia. Sam Ballard, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a murit în noiembrie 2018 din cauza unor complicații apărute după ce a înghițit un limax în urmă cu opt ani.

Comenteaza aceasta stire