miercuri, 20 iunie 2018

Un bărbat a vrut să se arunce în aer împreună cu fiica sa pentru că era gelos pe soție!Un bărbat din Galați a vrut să se arunce în aer, împreună cu fiica sa de 11 ani. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei deoarece acesta bănuia că soția sa are un amant. Din fericire, vecinii l-au oprit la timp, iar acum, bărbatul va sta în spatele gratiilor 2 ani și 4 luni, pentru tentativă de omor.

Bărbatul a făcut o criză de gelozie în momentul în care soția sa, care lucra în Anglia, l-a anunțat că va mai sta acolo încă șase luni pentru că i s-a prelugit contractul de muncă, scrie romaniatv.net.

Bărbatul credea că soția sa are un amant și a vrut să se răzbune. Acesta a plănuit să o ucidă pe fiica lor de doar 11 ani. A intrat în camera fetei cu o butelie de gaz și a vrut să provoace o explozie. Din fericire bricheta nu s-a aprins. Copila s-a speriat și a sunat la 112. În momentul în care propriul tată a vrut să o omoare, fata vorbea cu mama ei pe internet, iar femeia a alarmat vecinii.

Polițiștii au ajuns la fața locului, au reușit să o salveze pe copilă, iar tatăl ei a fost reținut. Bărbatul a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor.

Comenteaza aceasta stire