luni, 22 iulie 2019

Un bărbat și-a dat foc în fața unui centru pentru mame și copii!

15:36, 21 mai 2018 226 vizite


Un bărbat de 42 de ani, din Hunedoara, a fost transportat la spital, azi, după ce s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața unui centru pentru mame și copii, el având arsuri pe aproximativ 55 la sută din suprafața corpului. Medicii au decis ca pacientul să fie transferat la București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, Călin Dumitrescu, bărbatul de 42 de ani a fost transportat, luni, la Unitatea de Primiri Urrgențe Hunedoara, după ce și-a dat foc. Acesta are arsuri de gradele II și III pe 55 a sută din suprafața corpului, la scurt timp fiind transferar la Spitalul de Arși din Capitală.

”S-a primit o solicitare pe 112 care anunța că, în Hunedoara, în fața unui centru pentru copii și mame, este un bărbat care și-a dat foc. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, SMURD Hunedoara și SAJ Hunedoara, găsind un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, care s-a autoincendiat cu o substanță lichidă, probabil benzină. Pacientul a fost preluat de echipajul SAJ cu medic, evaluat, stabilizat și transportat la UPU Hunedoara. În urma evaluarii în UPU s-a constatat că pacientul prezintă arsuri pe aproximativ 55% din suprafața corporală,de gradul 2 și câteva zone de arsuri de gradul 3. Pacientul va fi trimis la Spitalul de Arși din București”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Polițiștii susțin că bărbatul ar fi recurs la acest gest, din cauza unor probleme de familie.

”Poliția municipiului Hunedoara investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Din primele date se pare că fapta a fost generată de motive de natură familială. Până săptămâna trecută, bărbatul a făcut obiectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Hunedoara. La Poliția municipiului Hunedoara nu există vreo plângere pe numele său pentru fapte de violență domestică”, a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bărbatul are doi copii cu femeia care a beneficiat de ordinul de protecție.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, că în centrul de primiri în regim de urgență pentru mame și copii, unde bărbatul și-a dat foc, erau soția și cei doi copii ai acestuia.

Comenteaza aceasta stire