miercuri, 16 ianuarie 2019

Un BMW s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers!Un tânăr a scăpat teafăr după ce mașina pe care o conducea, un BMW 525, a ars complet la ieșirea din orașul Sibiu. Incidentul s-a produs azi, în jurul orei 15:30.

 Un tânăr care venea de la Timișoara s-a pomenit cu mașina arzând în momentul în care a ieșit de pe autostrada A1, lângă orașul Sibiu. Tânărul a simțit un miros de ulei ars, dar a mai circulat aproximativ 20 de km până când, la semnalele unor șoferi din trafic, a tras pe dreapta în rondul de lângă Parcul industrial Șelimbăr unde automobilul a ars complet până la venirea pompierilor.

„În final am parcat aici. Șoferii care mi-au făcut semnal îmi spuneau că ieșea deja fum din mașină. Ei au venit cu două instinctoare micuțe, dar a început să ardă din ce în ce mai tare. Apoi am sunat la 112”, le-a explicat bărbatul echipajului SMURD, venit la fața locului.

Bărbatul era singur în mașină și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Automobilul nu-i aparține, fiind împrumutat de la un prieten de-al său care deține o companie de închiriat mașini.

„Am fost anunțați de producerea unui incendiu la un autoturism. Urmează să stabilim cauza incendiului, la prima vedere este vorba despre un scurt circuit”, ne-a spus Pițigoi Vasile Iulian, de la ISU Sibiu.

Ieri, în Sibiu s-a mai produs un incendiu - un autocamion care transporta o cisternă cu vin a luat foc tot pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, în apropiere de Șura Mică.

Sursă foto: adevarul.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire