miercuri, 16 ianuarie 2019

Un copil de 1 an, prins între ușile autobuzului! Șoferul, cercetat disciplinarRATB anunță că un angajat al instituției este cercetat disciplinar, după ce un părinte a reclamat că șoferul unui autobuz care circula pe linia 601 a prins între ușile mașinii căruciorul în care se afla copilul său de un an, înainte ca el să poată urca.

"RATB a primit reclamația părintelui în cauză, iar conducerea a dispus deîndată cercetarea disciplinară a angajatului. În plus, Regia are în derulare un program de instruire a tuturor conducătorilor de vehicule, prin care aceștia sunt instruiți și atenționați asupra sancțiunilor pe care le vor primi dacă se fac vinovați de un astfel de comportament inacceptabil. RATB regretă acest incident izolat și precizează că nu acceptă din partea angajaților un astfel de comportament", transmite Regia.

"Cred că RATB are o politică de traumatizare a copiilor mici, pentru că astăzi 23.04.2018 șoferul unui autobuz 601 a închis ușile peste căruciorul în care se afla Matias în timp ce îl urcam în mașină. Am fost nevoit să țip, că să nu plece așa, lăsându-mă pe mine în stație și copilul de 1 an captiv între uși, într-o poziție total nesigură. Și asta la puțin timp după incidentul cu nepotica separată de ușile unui tramvai de bunicul ei. Ce facem, mai putem sta în siguranță în țara asta?", a scris Avadanei Alexandru pe Facebook.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, o mămică din București acuza un vatman că ar fi închis ușile tramvaiului prea repede, astfel încât fetița ei de șapte ani a apucat să coboare, bunicul ei a rămas în vehicul, iar tramvaiul s-a pus în mișcare. RATB spunea atunci că face verificări.

Comenteaza aceasta stire