marţi, 25 septembrie 2018

Un copil de 12 ani s-a electrocutat și a căzut de la 7 metri - internat în spital cu arsuri și traumatisme multipleUn băiat în vârstă de 12 ani a fost transportat în stare gravă la spital, astăzi, după ce s-a electrocutat pe un pod din orașul Hunedora și a căzut de la o înălțime de aproape șapte metri, transmite agenția Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, în această dimineață, băiatul de 12 ani se îndrepta spre casă, iar în drum a traversat podul de peste râul Cerna, din orașul Hunedoara, care face legătura cu halta de zgură.

"S-a aplecat peste pod și și-a pus piciorul pe cablul rețelei electrice de la calea ferată. Acesta s-a electrocutat și a căzut de la înălțimea de 6,5 metri, pe terasamentul căii ferate. Minorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Hunedoara pentru îngrijiri medicale", transmite IPJ Hunedoara.

Băiatul se află în stare gravă, suferind mai multe traumatisme și arsuri de gradul doi pe mâini și picioare, motiv pentru care a fost trimis un elicopter SMURD pentru a-l transfera la Timișoara sau la Târgu Mureș.

"Elicopterul SMURD de la Timișoara era în misiune, motiv pentru care a fost trimis cel de la Târgu Mureș. Nu știm exact dacă va fi transferat la Timișoara sau la Târgu Mureș", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, medicul Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara.

Comenteaza aceasta stire