duminică, 25 august 2019

Un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viiturăUn microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură, în această dimineață, pe DN 22F, în apropierea localității Horia din județul Tulcea, oamenii fiind salvați după o intervenție a pompierilor, transmite agenția Mediafax.

Echipele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Delta’’ al județului Tulcea au fost solicitate, prin numărul de apel unic 112, să intervină pe raza județului și municipiului Tulcea în mai multe situații, în urma ploilor care au avut loc în cursul nopții.

Recomandare: ROMÂNIA. Efectele codului portocaliu: trenuri anulate, un microbuz luat de ape, drumuri blocate de inundații și căderi de stânci

Astfel, în jurul orei 04.15, ISU Tulcea a fost anunțat că un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură pe DN 22F, în apropierea localității Horia.

A fost solicitat imediat sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Horia, care a intervenit cu un buldoexcavator și a salvat persoanele aflate în autoutilitară, transportându-le într-un loc sigur.

De asemenea, în jurul orei 07.30, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pe strada Barajului din municipiul Tulcea, pentru a evacuarea apei care inundat subsolul unei societăți comerciale. La acest moment se acționează la fața locului cu o motopompă de mare capacitate si cu o autospecială cu apă și spumă.

Comenteaza aceasta stire