sîmbătă, 20 iulie 2019

Un pensionar a mers pe jos 500 de kilometri, pentru a-i îndemna pe oameni să meargă la votUn pensionar, Mihai Manolea, a străbătut pe jos distanța de 500 de km dintre București și Cluj-Napoca, pentru a-i îndemna pe oamenii să meargă la vot.


"Am mers zilnic între 8 și 12 ore pe jos, în medie 50 de km, într-un maraton civic, în Marșul deșteptării națiunii române, prin care am dorit să transmit un mesaj poporului român, ca în 26 mai oamenii să iasă la vot. Dacă eu am mers pe jos 500 de km între București și Cluj-Napoca și ei pot ieși la urme câteva sute de metri până la secția de votare. Am ales Cluj-Napoca deoarece de aici au fost anul trecut primii oamenii care au plecat într-un marș al speranței până la București, iar inițiativa mi-a plăcut și am vrut să le întorc acest marș clujenilor. Eu nu am nicio apartenență politică, așa că le transmit românilor să aleagă oameni curați, tineri, noi, care să nu aibă dosare penale. Să nu mai voteze penali", a spus Mihai Manolea, miercuri, la sosirea în Cluj.

El este din București, are 58 de ani și a pornit din Capitală pe 1 aprilie în Marșul deșteptării națiunii române. În timpul marșului el spune că a slăbit 15 kilograme.

Comenteaza aceasta stire