sîmbătă, 25 mai 2019

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc cuprins de flăcăriUn tânăr de 22 de ani, din Petroșani, s-a aruncat, în noaptea de miercuri spre joi, de la etajul 10 al unui bloc din municipiu, dupa ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Bărbatul a murit pe loc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Hunedoara, Anemona Doda, un incendiu a cuprins, în noaptea de miercuri spre joi, un apartament al unui bloc din Petroșani.

Ajunși la fața locului, pompierii au descoperit cadavrul unui tânăr de 22 de ani, în fața blocului.

Primele verificări arată că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj de teama flăcărilor.

"Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe strada Aviatorilor, din Petroșani. Ajunși la locul desfășurarii incendiului, pompierii militari au constatat că focul se manifesta într-o cameră, iar în fața blocului se afla o victimă decedată, cel mai probabil în urma traumatismelor suferite prin cădere de la înălțime. Pompierii au stins rapid incendiul care se manifesta la obiectele textile și materialul lemnos dintr-o cameră, dupa care au tras concluzia că, cel mai probabil, focul a izbucnit de la o țigară aprinsă", a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Comenteaza aceasta stire