sîmbătă, 23 februarie 2019

Un tânăr instituționalizat într-un centru de plasament a murit înecatUn tânăr de 17 ani, instituționalizat într-un centru de plasament din Dorohoi, a murit înecat în timp ce se scălda în iazul Polonic situat lângă municipiul Dorohoi, pompierii căutând mai bine de cini ore trupul adolescentului.

Tânărul de 17 ani, instituiționalizat într-un centru de plasament din Dorohoi, a mers duminică după-amiaza împreună cu alți doi copii, să facă baie în iazul Polonic din Dorohoi și la un moment dat a dispărut sub apă. Un bărbat aflat pe malul apei a sesizat autoritățile după ce a văzut că tânărul nu mai iese la mal.

Adolescentul a fost căutat de două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, unul de la Dorohoi și altul de la Botoșani, cărora li s-au alăturat și scafandrii de la Iași.

“Tânărul dispărut în apele iazului Polonic a fost găsit la cca 20 metri de mal, la o adâncime de peste trei metri. Căutările au durat mai bine de cinci ore” a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

În acest caz Inspectoartul de Poliție Botoșani a început o anchetă, cazul fiind cercetat și de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

Comenteaza aceasta stire