marţi, 16 iulie 2019

Unei polițiste i s-a făcut rău la înmormântarea colegului ei din Timiș, împușcat în timpul misiunii

16:40, 6 iunie 2019 131 vizite


Unei polițiste i s-a făcut rău, joi, în timp ce asista la slujba de înmormântare a colegului ei, împușcat duminică în timpul unei misiuni, în județul Timiș. La slujba de înmormântare din localitatea Recaș participă peste 1.000 de persoane.

Femeia căreia i s-a făcut rău în timpul slujbei este polițistă și a fost ajutată de colegii ei să ajungă până la Ambulanță. Echipajul medical i-a acordat femeii primul ajutor. Cel mai probabil, i s-a făcut rău din cauza căldurii.

La slujba de înmormântare a polițistului împușcat mortal duminică asistă peste 1.000 de oameni, printre care sute de colegi ai bărbatului de 43 de ani: polițiști, jandarmi, angajați ai Poliției de Frontieră, penitenciarului, dar și luptări din trupele speciale.

La slujbă participă și Ioan Buda, șeful Poliției Române.

Polițistul în vârstă de 43 de ani, de la Postul de Poliție Recaș, a fost împușcat mortal, în misiune, de Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din orașul Lugoj, care era dat în urmărire internațională pentru tâlhărie.

Conform oamenilor legii, polițiștii din cadrul IPJ Timiș se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internațională. Aceștia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Polițiștii, unii îmbrăcați în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat față în față cu polițistul pe care l-a împușcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanțe în zona pieptului și a gâtului, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Ulterior, ceilalți colegi ai polițistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, pentru că un polițist l-a ajuns din urmă și a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reușind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul însă a fugit.

Marcel Ionel Lepa a fost prins marți dimineața de către oamenii legii.

Comenteaza aceasta stire