miercuri, 21 august 2019

Veste de ultim moment despre Florin BusuiocFlorin Busuioc, îndrăgitul actor și prezentator de la Pro TV, se află în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, din București, după ce săptămâna trecută a fost operat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, ca urmare a infarctului suferit pe scenă. 

Florin Busuioc s-a aflat o perioadă la Secția de Terapie Intensivă, unde a fost ținut sub strictă observație de medici și asistente. Din fericire, Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă.

Omul de televiziune s-a simțit destul de rău în primele ore ale internării și a avut o stare letargică, în special din cauza medicamentației. Însă, cu trecerea timpului, el și-a revenit și chiar a început să vorbească normal. ”Busu a depășit momentele grele, de aceea, a și fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi și externat”, au dezvăluit apropiați ai bărbatului, scrie Cancan.

La o săptămână de la intervenția salvatoare de montare a stentului, dr. Paul Trașcă, medicul care l-a operat pe Busu, este la curent cu ultimele noutăți despre pacientul său. "Domnul Florin Busuioc a depășit momentul critic. A fost detubat, este conștient și vorbește. Nici nu se pune probleme de a doua operație la inimă. Urmează o perioadă de recuperare. Atât tiu de la colegii mei de la București", a declarat medicul pentru Click.    

 

Comenteaza aceasta stire