luni, 24 septembrie 2018

VIDEO. Consilier amendat de polițiști după ce propusese interzicerea Poliției Locale în localitate!Un consilier care solicitase interzicerea Poliției Locale în localitate, pe motiv că oamenii legii nu fac decât să pândească șoferi băuți și să-i amendeze, a fost prins și... amendat chiar de polițiștii locali de care vrea să scape.

Incidentul a avut loc în localitatea Cisnădie, județul Sibiu. La începutul acestei luni, consilierul ceruse, în ședința reprezentanților urbei, să fie interzis accesul polițiștilor locali pe raza comunei.

Caută mașini care nu sunt înscrise, caută șoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăștia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Toți vin și dau amenzi. Să anunțe Consiliul Local sau Primăria când au acțiune pe raza comunei, ca să anunțăm oamenii. Să ne spună dacă au un plan de amenzi”, a cerut consilierul în ultima ședință a Consiliului Local Sadu.

Din păcate pentru el, consilierul a fost prins în trafic tocmai de cei de care dorea să scape.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat", au precizat reprezentanții Poliției Sibiu.

Mai exact, polițiștii au stabilit că respectivul conducea o mașină a cărei autorizație de circulație provizorie era expirată, drept pentru care șoferul a fost amendat.

Comenteaza aceasta stire