duminică, 22 iulie 2018

VIDEO. Trei rromi aflați într-un BMW, bătuți bine de un motociclist pe care-l șicanaseră în trafic - bărbatul, luptător de K1!

18:14, 13 august 2017 6402 vizite


Trei indivizi care au vrut să bată cu bâtele un motociclist au fost 'rupți din bătaie' de respectivul conducător auto. Acesta era de fapt un polițist care a lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo.

Evenimentele au avut loc pe drumul care leagă Curtea de Argeș de Pitești. Cei trei se aflau la bordul unui autoturism BMW când au început să șicaneze un motociclist, despre care nu știau că este polițist. Convinși că trebuie să-l învețe minte și superiori numeric, rromii l-au blocat pe motociclist cu mașina la intrarea în comuna Boscov de lângă Pitești.

Cei trei bărbați au coborât din mașină cu bâte, pentru a-și 'rezolva problema', numai că doi dintre ei au fost bătuți măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Toți agresorii au ajuns ulterior la spital, alegându-se și cu penală pentru distrugere și lovire.

Motociclistul este practicant de arte marțiale și luptător în galele K1.

FOTO/Video: sursata.ro

Comenteaza aceasta stire