vineri, 24 mai 2019

Zeci de studenți străini reuniți la Constanța în cadrul proiectului "Global Village"

Câteva zeci de studenți din mai multe țări din Europa, Africa și Asia sunt prezenți în Constanța, în cadrul proiectului multicultural Global Village derulat de Asociația Internațională a Studenților la Științe Economice și Comerciale (AIESEC) - filiala România.Integrată în proiectul internațional „Discover Romania Beyond Dracula “, manifestarea reunește tineri din 60 de țări - Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia, Liban, India, Indonezia, Malaezia, Pakistan și Taiwan.

Elevii prezenți la Constanța vor participa la un adevărat festival al artei culinare, având ca punct central în laboratorul Colegiului Comercial „Carol I“.

Proiectul se desfășoară concomitent în 3 zone de implementare (Zona 1: Arad, Craiova, Oradea, Timișoara. Zona 2: București, Constanța, Galați, Iași, Pitești. Zona 3: Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș).

Îi invităm pe toți constănțenii și turiștii aflați pe litoral să-i cunoască pe cei 60 de studenți străini veniți în România pentru a-și construi o nouă imagine — una mai complexă — despre țara noastră. La rândul lor, și studenții români vor avea ocazia să viziteze gratuit, tot în cadrul unor proiect de tip Global Village, aceste țări din care provin partenerii noștri și evenimentul din Mamaia este unul ideal pentru a-și alege următoarea aventură“, declară Izabela Catâru, Chief Marketing Officer AIESEC România.

Website-ul oficial al proiectului este www.romaniabeyonddracula.aiesec.ro.

Comenteaza aceasta stire