miercuri, 18 octombrie 2017

Cazare ieftină pe litoral: prețurile la hoteluri scad, de astăzi, cu până la 70%!

Cazare ieftină pe litoral: prețurile la hoteluri scad, de astăzi, cu până la 70%!

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul 'Litoralul pentru toți' prin care, în perioada 29 august - 1 octombrie 2016, tarifele scad cu pănă la 70%, față de cele din plin sezon estival.

Chiar dacă acest sezon a fost cel mai aglomerat, hotelierii au decis să păstreze tarifele din anii anteriori, pentru programul "Litoralul pentru toți".

Tarifele, similare cu cele de la ediția de primăvară a programului, sunt mai mici cu până la 70% față de cele din vârf de sezon. Ținând cont de locurile puse la dispoziție de hotelieri, cel puțin 10.000 de turiști vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Pentru zona Mamaia – Constantă – Eforie tarifele maximale pentru această ediție (sejur 6 nopți/persoană) ajung până la:

 • 205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fără mic dejun,
 • 235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fără mic dejun,
 • 265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fără mic dejun,
 • 315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun,
 • 425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun,
 • 485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun
,
 • 605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediție (sejur 6 nopți/persoană) ajung până la:

 • 159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fără mic dejun,
 • 179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fără mic dejun,
 • 199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fără mic dejun,
 • 269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun,
 • 329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun,
 • 379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun
,
 • 469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Băi în mare și băi de soare, cu două luni înainte de Crăciun!
De Ioana Paidos 14 octombrie 2017

Dacă vă gândeați că pe măsură ce se apropie iarna litoralul devine pustiu, ei bine, vă înșelați. Turiști români, dar și străini, iubitori de mare, vin să se bucure de plajă chiar și în miez de octombrie. Unii s-au mulțumit doar cu admiratul, însă au fost și persoane care s-au aventurat în apa mării.

Rămășițele nedorite ale sezonului estival: plaja transformată într-un imens tomberon! GALERIE FOTO
De Ioana Paidos 10 octombrie 2017

Vara anului 2017 a trecut. Turiștii au venit, s-au bronzat și au plecat; hotelierii și-au încasat veniturile în funcție de ospitalitatea oferită, iar ceilalți agenți economici au tras linie la final de sezon.

CONSTANȚA. Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de alertele meteo - zeci de pasionați de kitesurfing au ieșit pe mare! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 7 octombrie 2017

Iubitorii sporturilor nautice nu se sperie de avertizările meteo! Drept dovadă, mai mulți amatori de valuri și adrenalină au decis că vremea de afară este tocmai bună pentru satisface pasiunea. Purtați de rafalele de vânt, într-un echilibru instabil pe plăcile alunecoase, bărbați și femei deopotrivă s-au aventurat în mare.

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.