sîmbătă, 23 februarie 2019

David Bowie, marele câștigător al galei Bri Awards 2017 - VIDEO

David Bowie a fost marele câştigător al galei Brit Awards din acest an. Legendarul artist a fost premiat post-mortem la categoriile cel mai bun artist şi albumul anului.

Trofeul a fost ridicat de actorul american Michael C. Hall, care joacă în comedia muzicală “Lazarus”, compusă de David Bowie.

David Bowie a primit și premiul pentru cel mai bun album al anului. “Blackstar” a fost lansat de ziua lui de naștere, pe 8 ianuarie 2016, cu doar două zile înainte de a muri din cauza unui cancer. Emeli Sandé a fost premiată aseară cu trofeul pentru cea mai bună artistă britanică, iar Adele a fost răsplătită cu distincția "Global Succes", în timp ce Rag'n'Bone Man a luat trofeul pentru cel mai bun artist debutant.

În timpul galei Brit Awards, care a avut loc în Londra, au susținut recitaluri vedete precum Katy Perry, Robbie Williams, Bruno Mars și Ed Sheeran.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.