luni, 24 septembrie 2018

Începe Trofeul Telegraf!

Grupe tari şi nume mari la ediţia a 27-a a Trofeului Telegraf la fotbal în sală! Campioana ASC Săgeata Stejaru vrea să-i aducă pe foştii internaţionali Daniel Pancu şi Jean Vlădoiu, alături de Belodedici şi Majearu, care au evoluat anul trecut la ultra-old-boys. Astăzi s-au tras la sorţi grupele competiţiei, care va debuta sâmbătă, la ora 16.00, în Sala Sporturilor.

Ca în fiecare an, Trofeul Telegraf suscită un interes deosebit printre foștii fotbaliști constănțeni, care fac și desfac echipe în lupta pentru câștigarea turneului. În 2016, cu Gigel Coman, Marian Popa și Decebal Curumi, ASC Săgeata Stejaru a învins una dintre cele mai titrate echipe din turneul de old-boys, Săgeata Stejaru, și a cucerit în premieră trofeul.

În turneul ultra-old-boys, rezervat jucătorilor peste 45 de ani, deși i-a avut pe Miodrag Belodedici, Mihai Majearu, Daniel Iftodi sau Tom Cristea, ASC Săgeata a pierdut la loviturile de departajare finala cu Vulturii Cazino, pentru care au evoluat foștii fariști Laurențiu Gheorghe, Cornățeanu și Axinciuc. Cele două finaliste din 2016, alături de Săgeata Stejaru, se anunță favorite la ultra-old-boys. În turneul principal un cuvânt important îl va avea cu siguranță SSC Farul, care, surprinzător, s-a oprit în sferturile de finală la ediția trecută.

Și FC Constanța, cu foștii fotbaliști Șchiopu, Pașcovici, Țeican și Agafiței, este una dintre echipele bune din ultimii ani.

Telegraf și SSC Farul, componente ale grupei A, vor juca în deschiderea turneului, sâmbătă, de la ora 16.00.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.