vineri, 23 august 2019

Începe Trofeul Telegraf!

Grupe tari şi nume mari la ediţia a 27-a a Trofeului Telegraf la fotbal în sală! Campioana ASC Săgeata Stejaru vrea să-i aducă pe foştii internaţionali Daniel Pancu şi Jean Vlădoiu, alături de Belodedici şi Majearu, care au evoluat anul trecut la ultra-old-boys. Astăzi s-au tras la sorţi grupele competiţiei, care va debuta sâmbătă, la ora 16.00, în Sala Sporturilor.

Ca în fiecare an, Trofeul Telegraf suscită un interes deosebit printre foștii fotbaliști constănțeni, care fac și desfac echipe în lupta pentru câștigarea turneului. În 2016, cu Gigel Coman, Marian Popa și Decebal Curumi, ASC Săgeata Stejaru a învins una dintre cele mai titrate echipe din turneul de old-boys, Săgeata Stejaru, și a cucerit în premieră trofeul.

În turneul ultra-old-boys, rezervat jucătorilor peste 45 de ani, deși i-a avut pe Miodrag Belodedici, Mihai Majearu, Daniel Iftodi sau Tom Cristea, ASC Săgeata a pierdut la loviturile de departajare finala cu Vulturii Cazino, pentru care au evoluat foștii fariști Laurențiu Gheorghe, Cornățeanu și Axinciuc. Cele două finaliste din 2016, alături de Săgeata Stejaru, se anunță favorite la ultra-old-boys. În turneul principal un cuvânt important îl va avea cu siguranță SSC Farul, care, surprinzător, s-a oprit în sferturile de finală la ediția trecută.

Și FC Constanța, cu foștii fotbaliști Șchiopu, Pașcovici, Țeican și Agafiței, este una dintre echipele bune din ultimii ani.

Telegraf și SSC Farul, componente ale grupei A, vor juca în deschiderea turneului, sâmbătă, de la ora 16.00.

Comenteaza aceasta stire