vineri, 23 februarie 2018

CONSTANȚA. Magazinul Gold Baklava vă așteaptă să vă răsfățați cu delicioasele baclavale într-o nouă locație!

Baclavaua turcească este unul dintre dulciurile cele mai cunoscute în lume. Și, dacă deja v-am făcut poftă, trebuie să știți că, la Constanța, cele mai bune delicatese orientale le găsiți în magazinul Gold Baklava, care vă așteaptă într-o nouă locație. Aici vă puteți răsfăța, într-o atmosferă plăcută, cu delicioasele baclavale cu nucă sau fistic, clasice sau cu ciocolată.

Toate produsele sunt preparate în condiții de igienă maximă, după rețete tradiționale, din Turcia, iar ingredientele sunt de cea mai bună calitate, fără glucoză și fără conservanți.

Gold Baklava oferă constănțenilor delicatese turcești începând din anul 2012. Noua locație a fost inaugurată de curând în vecinătatea vechiului magazin, pe bulevardul 1 Mai nr. 1, bloc H9, zona Gară. Pentru comenzi, ne puteți contacta la telefon 0341 402 602.

Comenteaza aceasta stire

Surpriză pentru clienții Catena: jucătorii Handbal Club Dobrogea Sud Constanța au oferit autografe!
De Andreea Bajdechi 14 februarie 2018

Handbalul și sănătatea fac echipă bună la Catena. Farmacia inimii le-a făcut astăzi o surpriză clienților: o sesiune de autografe cu jucătorii Handbal Club Dobrogea Sud Constanța. Sportivii au stat de vorbă cu oamenii și au făcut poze.

CONSTANȚA. Magazinul Gold Baklava vă așteaptă să vă răsfățați cu delicioasele baclavale într-o nouă locație!
De Neptun TV 13 februarie 2018

Aici vă puteți răsfăța, într-o atmosferă plăcută, cu delicioasele baclavale cu nucă sau fistic, clasice sau cu ciocolată.