duminică, 16 iunie 2019

CONSTANȚA. Magazinul Gold Baklava vă așteaptă să vă răsfățați cu delicioasele baclavale într-o nouă locație!

Baclavaua turcească este unul dintre dulciurile cele mai cunoscute în lume. Și, dacă deja v-am făcut poftă, trebuie să știți că, la Constanța, cele mai bune delicatese orientale le găsiți în magazinul Gold Baklava, care vă așteaptă într-o nouă locație. Aici vă puteți răsfăța, într-o atmosferă plăcută, cu delicioasele baclavale cu nucă sau fistic, clasice sau cu ciocolată.

Toate produsele sunt preparate în condiții de igienă maximă, după rețete tradiționale, din Turcia, iar ingredientele sunt de cea mai bună calitate, fără glucoză și fără conservanți.

Gold Baklava oferă constănțenilor delicatese turcești începând din anul 2012. Noua locație a fost inaugurată de curând în vecinătatea vechiului magazin, pe bulevardul 1 Mai nr. 1, bloc H9, zona Gară. Pentru comenzi, ne puteți contacta la telefon 0341 402 602.

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.