sîmbătă, 20 aprilie 2019

CONSTANȚA. Magazinul Gold Baklava vă așteaptă să vă răsfățați cu delicioasele baclavale într-o nouă locație!

Baclavaua turcească este unul dintre dulciurile cele mai cunoscute în lume. Și, dacă deja v-am făcut poftă, trebuie să știți că, la Constanța, cele mai bune delicatese orientale le găsiți în magazinul Gold Baklava, care vă așteaptă într-o nouă locație. Aici vă puteți răsfăța, într-o atmosferă plăcută, cu delicioasele baclavale cu nucă sau fistic, clasice sau cu ciocolată.

Toate produsele sunt preparate în condiții de igienă maximă, după rețete tradiționale, din Turcia, iar ingredientele sunt de cea mai bună calitate, fără glucoză și fără conservanți.

Gold Baklava oferă constănțenilor delicatese turcești începând din anul 2012. Noua locație a fost inaugurată de curând în vecinătatea vechiului magazin, pe bulevardul 1 Mai nr. 1, bloc H9, zona Gară. Pentru comenzi, ne puteți contacta la telefon 0341 402 602.

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.