vineri, 23 august 2019

Accident GRAV. Un tânăr din CONSTANȚA a murit! 6 victime!

Accident GRAV. Un tânăr din CONSTANȚA a murit! 6 victime!

Patru persoane au murit și două au fost rănite grav, duminică, în urma unui accident între două mașini, cu numere de Constanța și Bacau.  pe DE 85, în comuna Călimănești, localitatea Pădureni, din Vrancea.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

„La fata locului au intervenit o autospecială de stingere, descarcerarea și 5 echipaje medicale SMURD și SAJ”, a transmis IGSU.

Bilanțul victimelor accidentului rutier petrecut duminică pe DE 85, din județul Vrancea, este de patru morți și doi răniți, potrivit ultimelor informații primite din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență județean. Între persoanele decedate este și un copil în vârstă de 15 ani.

Ultimul bilanț arată că patru persoane, între care și un copil de 15 ani, au murit, iar alte două sunt rănite grav, fiind transportate la spitale din județul Vrancea.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Poliție, Ambulanță, SMURD și ISU, inclusiv autospeciala pentru victime multiple.

Traficul rutier pe DE 85, în zona localității Pădureni, a fost blocat timp de zeci de minute pe ambele sensuri.

 

Comenteaza aceasta stire