miercuri, 21 august 2019

1 Decembrie la Tropaeum Traiani

Deși trăim din ce în ce mai greu, suferim lipsuri și poate nu mai avem suficiente motive să spunem din inimă noi suntem români, ziua de 1 decembrie nu este uitată. Sute de oameni au venit de ziua lor, la Adamclisi, unde ca și anul trecut, Consiliul Județean Constanța a marcat evenimentul la monumentul Tropaeum Traiani. Alături de constănțeni, au fost oficialitățile județului Constanța, deputați și senatori care au subliniat că, deși România a îndurat și încă mai îndură vremuri grele, trebuie să fim mândri de țara noastră. Tocmai de aceea, la Adamclisi, s-a cântat și s-a dansat cu bucurie.

 

De Ziua Națională a României, platoul din fața monumentului de la Adamclisi s-a umplut de sute de oameni. Alături de ei, au fost președintele Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, deputați și senatori care le-au urat la mulți ani tuturor românilor. Oficialitățile județului nostru spun, că deși România trece prin momente grele alături de actuala guvernare, nu trebuie să uităm nici o clipă că suntem români.

Sutele de oameni care au participat la sărbătoare zilei naționale de la Adamclisi, au putut urmări un spectacol care i-a făcut să uite de ploaia măruntă și vântul aprig. Pe platoul de la Adamclisi s-a cântat muzică populară și s-au încins hore.

Comenteaza aceasta stire