miercuri, 21 august 2019

100 de personalități valoroase ale Constanței au fost premiate!

100 de personalitãţi ale Constanţei au fost premiate seara trecutã în cadrul evenimentului de excepţie Gala „10 oameni de valoare pentru Constanţa”, ediţie specialã 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul a avut loc la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret Jean Constantin şi a urcat pe scena 100 de oameni valoroşi care au contribuit la dezvoltarea judeţului Constanţa.

Constanța încă se poate mândri că are oameni de valoare. și nu puțini la număr. În semn de apreciere pentru eforturile depuse de aceștia la dezvoltarea orașului și a Dobrogei, Asociația Clubul ISIS a organizat seara trecută, de Ziua Unirii Principatelor Române, Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanța”.

Și pentru că anul trecut a fost unul dedicat centenarului Marii Uniri, ediția din 2019 a fost una cu totul specială, în cadrul ei fiind premiate nu mai puțin de 100 de personalitãți ale Constanței, care și-au adus aportul la dezvoltarea acestui oraș. Premiile s-au acordat în funcție de 8 mari domenii de activitate: medicinã, academic, dezvoltare socială, administrativ, mass-media, sport, muzicã, culturã si artã.

La categoria medicinã, printre personalitãțile Constanței care și-au adus aportul la dezvoltarea acestui oraș, s-a numãrat Prof. Univ. Dr. Sorin Ruginã, rectorul Universitãții Ovidius, premiat pentru multiplele realizãri în cadrul spitalului de boli infecțioase.

Printre câștigãtorii premiilor de excelențã „Oameni de valoare pentru Constanța” s-a aflat și cunoscutul jurnalist Bogdan Papacostea, realizator al emisiunilor „After News” și „Semn de carte“, difuzate de Neptun TV:

 De asemenea, printre premianții serii s-au mai numărat Gheorghe Hagi, Simona Halep, Andrei Pavel, Horia Tecãu, Ciprian Marica, Simona Amânar, Cãtãlina Ponor, Laurențiu Duțã, Andreea Bãnicã și Alexandra Stan. 

Comenteaza aceasta stire