joi, 18 octombrie 2018

20 de morți într-un accident rutier; victimele erau prieteni și rude care se îndreptau spre o petrecere

20 de morți într-un accident rutier; victimele erau prieteni și rude care se îndreptau spre o petrecere

Două cupluri recent căsătorite, patru surori din aceeași familie și doi frați dintr-o alta se numără printre cele 20 de victime ale tragicului accident produs sâmbătă în nordul statului american New York, când o limuzină care transporta pasageri la o petrecere surpriză nu a oprit într-o intersecție și a lovit un autovehicul parcat, relatează presa americană de luni, transmite Reuters.

Șoferul limuzinei, toți cei 17 pasageri și doi pietoni au decedat, au anunțat poliția statală și agenția federală pentru securitatea în transporturi (NTSB).

Limuzina a trecut fără să oprească printr-o intersecție de pe autostradă la Schoharie, la circa 65 km vest de Albany, a lovit un autovehicul parcat, fără pasageri, și a izbit doi pietoni, după care s-a oprit într-o râpă, au precizat acestea.

Oficialitățile nu au anunțat deocamdată numele victimelor, dar unele au fost dezvăluite de pe conturile de socializare ale rudelor și alte surse de pe internet.

Victimele se îndreptau spre o petrecere organizată cu ocazia împlinirii a 30 de ani de către una din ele.

Autoritățile federale au descris accidentul de sâmbătă drept cel mai grav produs în ultimii nouă ani în sistemul de transport din țară, după prăbușirea unui avion în februarie 2009 la Buffalo, statul New York, când au murit 49 de oameni.

Poliția statului New York investighează cauzele accidentului. Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că a ordonat agențiilor din subordine 'să pună la dispoziție toate resursele necesare pentru a ajuta ancheta și a stabili ce a condus la această tragedie'. 

Comenteaza aceasta stire

Eurobarometru: Doar 49% dintre români văd apartenența la Uniunea Europeană ca fiind un lucru bun!
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Procentul românilor care consideră că apartentența la Uniunea Europeană este un lucru bun este de doar 49%, în scădere cu zece procente față de ultimul sondaj realizat în urmă cu șase luni, conform Eurobarometrului făcut public miercuri de Parlamentul European.

Două țări europene vor construi un zid la graniță pentru a împiedica răspândirea pestei porcine
De Neptun TV 14 octombrie 2018

Autoritățile se așteaptă ca amplasarea gardurilor să dureze aproximativ o săptămână.

Cel puțin 31 de persoane au murit în urma unei alunecări de teren
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Cel puțin 31 de persoane au murit în urma unei alunecări de teren provocate de ploile abundente care au afectat Uganda, a informat vineri un oficial din cadrul Guvernului, relatează site-ul agenției Reuters.

Decizie ISTORICĂ. Malaysia a decis ABOLIREA pedepsei cu moartea - printre condamnați se află și doi cetățeni români
De Mediafax 11 octombrie 2018

Noul Guvern din Malaysia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infracțiunile și va opri toate execuțiile care erau programate, informează site-ul agenției Associated Press.

Donald Trump amenință cu taxe suplimentare: China nu este pregătită pentru o înțelegere comercială cu Statele Unite
De Neptun TV 10 octombrie 2018

Fondul Monetar Internațional a avertizat marți că războiul comercial dintre Statele Unite și China reprezintă un risc real de a transforma lumea într-un loc „mai sărac și mai periculos”.

20 de morți într-un accident rutier; victimele erau prieteni și rude care se îndreptau spre o petrecere
De Neptun TV 8 octombrie 2018

Oficialitățile nu au anunțat deocamdată numele victimelor, dar unele au fost dezvăluite de pe conturile de socializare ale rudelor și alte surse de pe internet.

Cutremur puternic: Cel puțin 11 morți, peste 100 de răniți
De Neptun TV 7 octombrie 2018

Jackson Hilaire, șeful poliției din regiunea nord-vestică a țării, a declarat că șapte persoane au decedat în Port-de-Paix, iar alte patru și-au pierdut viața în zona orașului Gros-Morne, a declarat primarul Jean Renel Tide.

TRAGEDIE ÎN TURCIA. Sfârșit cumplit pentru o familie de români - Andreea și părinții ei au murit striviți într-un microbuz!
De Neptun TV 1 octombrie 2018

Trei români, membri ai aceleiași familii, au decedat la locul accidentului, iar un ghid turistic de origine din Rusia a murit ulterior în urma rănilor suferite.

Avertisment pentru românii aflați în vacanță în Grecia: furtună de puterea unui uragan!
De Neptun TV 28 septembrie 2018

Grecia este deja în alertă. Pompierii din zona Atenei au primit 400 de apeluri pentru tăierea unor copaci, înainte de a fi doborâți de vânt peste oameni, case sau mașini.