duminică, 21 iulie 2019

37 cu noroc pentru CS Tomis

Zi de bun augur pentru handbalul feminin constănțean! Una dintre cele mai îndrăgite echipe ale Constanței, CS Tomis, a primit o gură de oxigen în urma ședinței de joi a Consiliului Județean Constanța. Aflat în pragul falimentului, Clubul Sportiv Tomis a fost salvat de hotărărea nr 37 a CJC, care a hotărât alocarea sumei de 500.000 de lei, bani necesari pentru plata la zi a salariilor restante către jucătoare dar și pentru continuarea activității echipei în condiții de performanță. Consilierii Județeni l-au mandatat pe președintele CJ Constanța, Nicușor Constatinescu, să gestioneze situația de criză a echipei și să decidă reorganizarea managerială a acesteia. Conform hotărârii de Consiliu, primirea acestei sume este condiționată de reorganizarea Asociației Membrilor Fondatori și a Consiliului de Administrație, prin numirea în cele două organisme de conducere ale clubului a mai multor membri reprezentînd persoane din Direcțiile CJ Constanța, din cadrul DSTJ Constanța, a Asociației Județene de Handbal și a Fundației Pentru Promovarea Sportului Constănțean, precum și cooptarea altor personalități, oameni de afaceri sau mari sportivi. Totodată se impune o analiză a managementului până la data emiterii hotărării, management care a dus clubul într-o situație falimentară și prezentarea de către conducătorii actuali a situației juridice și organizatorice a echipei, precum și a patrimoniului clubului. Președintele grupării constănțene, Gheorghe Slabu, cel care a lăsat de înțeles zilele trecute că intenționează a muta echipa la Bacău, a declarat azi (ieri), în exclusivitate pentru Neptun TV, că în urma veștilor primite va lua o decizie zilele următoare și va răspunde actualei Hotărâri a CJ, după ce se va consulta cu Consiliul de Administrație al Clubului.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.