sîmbătă, 23 iunie 2018

40.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în minivacanța de 1 mai! Ce evenimente pregătesc autoritățile - VIDEO

Dacă în minivacanţa de Paşte, litoralul românesc nu a fost pe lista destinaţiilor turistice, reprezentanţii din turism anunţă că se vor revanşa pe 1 Mai. 40.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă pe litoral, cei mai mulţi în Mamaia şi Vama Veche. Festivalurile culinare, de muzică electronică sau drifturile cu piloţi celebri sunt doar câteva dintre evenimentele care vor avea loc în ultimul weekend din luna aprilie.

Minivacanța de 1 Mai bate la ușa, dată la care litoralul va deveni centrul distracției. Cel puțin asta promit organizatorii de evenimente care se așteaptă la mii de turiști români și străini.

Punctul de atracție va fi stațiunea Mamaia, cu Festivalul Sunwaves. În intervalul 28 aprilie – 1 mai, timp de 4 zile și 4 nopți, muzica electronică va suna fără oprire. Aproximativ 8.000 de tineri, mulți dintre ei străini, vor participa la acest fetival, organizat în nordul stațiunii Mamaia.

Tot pe 28 aprilie începe și un festival destinat gurmanzilor. 50 de restaurante din toată țara vor veni în nordul stațiunii Mamaia cu preparate naționale și internaționale, pentru toate buzunarele.

Pe 30 aprilie, iubitorii de drifturi pot participa la expoziția autoturismelor cu mulți cai putere în Piațeta Cazinoului din Mamaia. În aceeși zi, piloții profesioniști vor oferi un show de 5 ore de drifturi în parcarea din zona Poarta 1 Constanța.

Hotelierii fac rezervări pe bandă rulantă și au pregătit pachete speciale pentru weekendul de 1 mai.

Deschiderea oficială a sezonului estival, de Paște, s-a dovedit a fi un adevărat fiasco. Fără să își asume acest eșec, culmea, Asociația Litoral – Delta Dunării a organizat astăzi o conferință de presă în care a anunțat... din nou deschiderea oficială a sezonului estival. De data aceasta, de 1 mai.

Federația Patronatelor din Turism a anunțat că de Paște, pe litoral au fost vândute doar 900 de locuri.

Comenteaza aceasta stire