luni, 1 mai 2017

40.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în minivacanța de 1 mai! Ce evenimente pregătesc autoritățile - VIDEO

Dacă în minivacanţa de Paşte, litoralul românesc nu a fost pe lista destinaţiilor turistice, reprezentanţii din turism anunţă că se vor revanşa pe 1 Mai. 40.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă pe litoral, cei mai mulţi în Mamaia şi Vama Veche. Festivalurile culinare, de muzică electronică sau drifturile cu piloţi celebri sunt doar câteva dintre evenimentele care vor avea loc în ultimul weekend din luna aprilie.

loading...

Minivacanța de 1 Mai bate la ușa, dată la care litoralul va deveni centrul distracției. Cel puțin asta promit organizatorii de evenimente care se așteaptă la mii de turiști români și străini.

Punctul de atracție va fi stațiunea Mamaia, cu Festivalul Sunwaves. În intervalul 28 aprilie – 1 mai, timp de 4 zile și 4 nopți, muzica electronică va suna fără oprire. Aproximativ 8.000 de tineri, mulți dintre ei străini, vor participa la acest fetival, organizat în nordul stațiunii Mamaia.

Tot pe 28 aprilie începe și un festival destinat gurmanzilor. 50 de restaurante din toată țara vor veni în nordul stațiunii Mamaia cu preparate naționale și internaționale, pentru toate buzunarele.

Pe 30 aprilie, iubitorii de drifturi pot participa la expoziția autoturismelor cu mulți cai putere în Piațeta Cazinoului din Mamaia. În aceeși zi, piloții profesioniști vor oferi un show de 5 ore de drifturi în parcarea din zona Poarta 1 Constanța.

Hotelierii fac rezervări pe bandă rulantă și au pregătit pachete speciale pentru weekendul de 1 mai.

Deschiderea oficială a sezonului estival, de Paște, s-a dovedit a fi un adevărat fiasco. Fără să își asume acest eșec, culmea, Asociația Litoral – Delta Dunării a organizat astăzi o conferință de presă în care a anunțat... din nou deschiderea oficială a sezonului estival. De data aceasta, de 1 mai.

Federația Patronatelor din Turism a anunțat că de Paște, pe litoral au fost vândute doar 900 de locuri.

loading...

Comenteaza aceasta stire

FENOMEN SPECTACULOS LA MAMAIA ! Ceața a înghițit întreaga plajă !
De Neptun TV 28 aprilie 2017

Fenomen spectaculos surprins de un telespectator Neptun Tv în Mamaia, în urmă cu doar două ore. Un val imens de ceață groasă, care a venit din largul mării a înghițit,...

NEVERSEA CONSTANȚA. Artiști precum Dua Lipa, Tiesto sau Fatboy Slim vor veni la Constanța! Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă - VIDEO
De Cristi Popovici 26 aprilie 2017

Organizatorii NeverSea Festival, care va avea loc în Constanța în perioada 7-9 iulie, au dat astăzi publicității lista cu primii artiști care au confirmat că vor urca pe cele 7 scene amplasate pe plajă.

Primii turiști au ajuns deja la Vama Veche pentru minivacanța de 1 mai! Tinerii îi ajută pe patronii teraselor pentru a face rost de bani - VIDEO
De Andreea Filip 25 aprilie 2017

Vama Veche rămâne prima opțiune pentru mulți dintre turiștii care vor să petreacă fără limite de 1 Mai. Și pentru că ingeniozitatea nu le-a lipsit niciodată, unii dintre tineri au găsit metoda perfectă pentru a face rost de bani pentru distracție. Aceștia au venit mai devreme pe litoral și îi ajută pe patroni la renovarea teraselor și restaurantelor.

Cât costă sejururile pe litoralul românesc și în străinătate în minivacanța de 1 mai
De Neptun TV 25 aprilie 2017

Litoralul Mării Negre este principala destinație pentru turiștii români care vor să petreacă minivacanța de 1 Mai departe de casă. Chiar dacă cererea este foarte ridicată, mai există locuri disponibile în hotelurile din țară și de peste granițe, inclusiv la mare, pentru cei care se hotărăsc în ultimul moment să plece într-un sejur.

Mamaia și Vama Veche, cele mai populare stațiuni. Câți turiști sunt așteptați la malul mării în minivacanța de 1 mai
De Alin Tarnovschi 22 aprilie 2017

Aproximativ 40.000 de turiști sunt așteptați să petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc. Cele mai populare stațiuni de la malul mării rămân Mamaia și Vama Veche, unde gradul de ocupare este de aproape 100%, potrivit Asociației Litoral – Delta Dunării.

Uber lansează o cursă specială pentru litoralul românesc! La mare cu numai... 50 de lei!
De Mediafax 20 aprilie 2017

Uber va derula serviciul-pilot UberVAMA în minivacanța de 1 Mai, când șoferii vor putea lua până la trei pasageri în mașină, în drumul spre Vama Veche, costul unei curse fiind de 150 de lei pe sens, sumă ce poate fi împărțită egal între pasageri, potrivit unui comunicat al companiei publicat astăzi.

Corina Martin, înlocuită la șefia Asociației Litoral - Delta Dunării de Cristian Bărhălescu!
De Andreea Filip 20 aprilie 2017

Cristian Bărhălescu este noul președinte al Asociației Litoral Delta Dunării. Acesta i-a luat locul Corinei Martin care a condus instituția timp de 10 ani. Decizia a fost luată de membrii fondatori ai asociației, în urma alegerilor care au avut loc astăzi.

40.000 de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc în minivacanța de 1 mai! Ce evenimente pregătesc autoritățile - VIDEO
De Ioana Paidos 19 aprilie 2017

Dacă în minivacanța de Paște, litoralul românesc nu a fost pe lista destinațiilor turistice, reprezentanții din turism anunță că se vor revanșa pe 1 Mai. 40.000 de turiști sunt așteptați să petreacă pe litoral, cei mai mulți în Mamaia și Vama Veche.

Festivalul UNTOLD vine la Constanța! Unde va fi organizată petrecerea care va dura trei zile și trei nopți - VIDEO
De Robert Nenciu 10 aprilie 2017

Organizatorii celebrului festival UNTOLD au anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și primarul Constanței, Decebal Făgădău, data și locul unde se va desfășura festivalul ce va deveni o tradiție pentru litoralul românesc.

LA MARE CU AVIONUL. 4 zboruri interne și 4 externe vor ateriza la Constanța!
De Neptun TV 4 aprilie 2017

Începând cu luna aprilie, litoralul românesc va fi conectat cu patru destinații interne și alte patru destinații externe prin intermediul unor noi zboruri, unele dintre ele introduse în premieră.

CONSTANȚA. Sezonul estival se deschide în mai puțin de două săptămâni! Cum arată stațiunea Mamaia - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 3 aprilie 2017

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru deschiderea sezonului estival. Bătăi de ciocane, miros de vopsea și utilajele care lucrează de zor, asta găsim mai la tot pasul.