luni, 19 noiembrie 2018

400 de alergători din România și alte 9 țări vor participa duminică la MARATONUL NISIPULUI

Duminică, sute de oameni vor lua cu asalt Staţiunea Mamaia! Nu e vorba despre un start în avans al sezonului estival. La malul Mării Negre va avea loc singurul maraton pe nisip din Europa.

400 de alergători profesioniști și amatori vor participa la Maratonul Nisipului. Oamenii vin din toate colțurile țării, dar și de peste hotare.

După ediția inaugurală, de anul trecut, până și în Coreea de Sud a ajuns vestea că în România, mai precis în Stațiunea Mamaia, are loc singurul maraton pe nisip din Europa.

Organizatorii au fost uimiți de numărul mare de concurenți înscriși la Maratonul Nisipului.

Alergătorii amatori și atleții profesioniști în scriși în proba de maraton vor parcurge pe nisip 42,195 de kilometri. Vor mai fi organizate în paralel două curse, de semimaraton și de 10 km. Startul se dă duminică dimineața, de la ora 10.00, din fața sediului Radio Constanța. Sportul este o afacere de familie. Asta vor să arate organizatorii care propun cursa „Family Run”. Pe o distanță de 1 kilometru, părinți, copii, nepoți și bunici vor putea alerga împreună.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.

Simona Halep, a doua distincție în România. Arhiepiscopia Tomisului îi oferă Crucea Sf. Andrei
De Neptun TV 6 noiembrie 2018

Simona Halep a devenit, luni, Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), fiind primul titlu de acest fel pe care instituția îl decernează unui sportiv român. Halep a spus că distincția este specială și diferită.

Simona Halep este lider. WTA a anunțat clasamentul de final de an
De Neptun TV 5 noiembrie 2018

În această săptămână, Irina Begu se află pe locul 66, Ana Bogdan pe 71, Monica Niculescu pe 78, iar Sorana Cirstea pe 85. Cele patru jucătoare mai pot înregistra modificări în clasament până la finalul anului.

Simona Halep a devenit prima jucătoare din lume care a primit trofeul Chris Evert
De Neptun TV 27 octombrie 2018

Simona Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros și Montreal, și a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma și Cincinnati.

DOLIU în sportul românesc! Un renumit fotbalist a încetat din viață
De Neptun TV 21 octombrie 2018

Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 și a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova. A câștigat trei titluri naționale și patru Cupe ale României și a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 și 1982. În prima ligă are 347 de meciuri și 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scornicești și Dinamo București.