joi, 20 iunie 2019

400 de alergători din România și alte 9 țări vor participa duminică la MARATONUL NISIPULUI

Duminică, sute de oameni vor lua cu asalt Staţiunea Mamaia! Nu e vorba despre un start în avans al sezonului estival. La malul Mării Negre va avea loc singurul maraton pe nisip din Europa.

400 de alergători profesioniști și amatori vor participa la Maratonul Nisipului. Oamenii vin din toate colțurile țării, dar și de peste hotare.

După ediția inaugurală, de anul trecut, până și în Coreea de Sud a ajuns vestea că în România, mai precis în Stațiunea Mamaia, are loc singurul maraton pe nisip din Europa.

Organizatorii au fost uimiți de numărul mare de concurenți înscriși la Maratonul Nisipului.

Alergătorii amatori și atleții profesioniști în scriși în proba de maraton vor parcurge pe nisip 42,195 de kilometri. Vor mai fi organizate în paralel două curse, de semimaraton și de 10 km. Startul se dă duminică dimineața, de la ora 10.00, din fața sediului Radio Constanța. Sportul este o afacere de familie. Asta vor să arate organizatorii care propun cursa „Family Run”. Pe o distanță de 1 kilometru, părinți, copii, nepoți și bunici vor putea alerga împreună.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.