sîmbătă, 24 august 2019

60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud Agigea

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, aproximativ 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile a fi contrafăcute.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au controlat joi un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Ilfov.

Administratorul societății comerciale este un cetățean sirian, în vârstă de 25 de ani, cu reședința în municipiul București.

În urma controlului, au fost descoperite 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 46.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

 

 

Comenteaza aceasta stire