vineri, 23 august 2019

A 31-a ediție a seminarului dedicat artelor marțiale de contact are loc la Mamaia, printre participanți fiind și primarul Radu Ștefan Mazăre

Peste 200 de practicanţi de karate au venit la Mamaia pentru a lua parte la un seminar dedicat artelor marţiale de contact. Printre participanţi s-a numărat şi primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, care a luat deja primele lecţii. Ajuns la a 31-a ediţie, seminarul se va bucura, anul acesta, şi de prezenţa marelui campion brazilian Francesco Filho.

Cel mai important eveniment al anului dedicat artelor marțiale de contact are loc, în aceste zile, la Constanța. Este vorba de un seminar la care sunt prezenți peste 150 de copii și 70 de adulți practicanți ai artelor marțiale de contact. Evenimentul i-a atras atenția și primarului Constanței, Radu Ștefan Mazăre, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa participanților la seminar. Edilul Constanței va participa vineri la o demonstrație kata care va avea loc pe plajă. Seminarul din acest an se va bucura și de prezența marelui campion Francesco Filho. Brazilianul se numără printre cele 19 persoane din lume care au reușit să treacă testul celor 100 de centuri negre, care constă într-o luptă de 100 de reprize cu tot atâția deținători de centură neagră.

Comenteaza aceasta stire