luni, 24 septembrie 2018

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy!

 A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy!

Publicistul american Hugh M. Hefner, fondatorul Playboy, a decedat miercuri (joi, ora Românei), la vârsta de 91 de ani, a anunțat compania Playboy Enterprises, potrivit presei internaționale.

 

Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois.

Prima ediție a revistei Playboy, publicată în luna decembrie 1953, o avea în centrul atenției pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949.

Pornită din propria bucătărie, Hugh Hefner a creat nu doar una dintre cele mai recunoscute reviste din lume, dar și unul dintre cele mai vechi și de succes branduri americane. În cadrul acestui proces, Playboy a devenit una dintre cele mai vândute și influente reviste destinate adulților din lume, din care s-au dezvoltat mai multe afaceri globale de succes.

Și astăzi, revista este publicată în peste 20 de țări din întreaga lume iar produsele sub acest brand generează vânzări de peste 1 miliard de dolari anual. „Tatăl meu a trăit o viață excepțională, plină de impact din rolul său de pionier cultural fiind una dintre vocile din spatele unora dintre cele mai semnificative mișcări culturale și sociale ale generațiilor noastre, militând pentru libertatea de exprimare, drepturile civile și libertatea sexuală.

El a definit un stil de viață și un etos ce reprezintă esența brandului Playboy, unul dintre cele mai recunoscute și vechi din istorie”, a afirmat fiul său ce ocupă funcția de director creativ în cadrul Playboy, Cooper Hefner. Cunoscut pentru costumația extravagantă și pentru atitudinea hedonistă, Hefner a fost unul dintre promotorii revoluției sexuale din anii '50.

El și-a construit un imperiu multimediat din cluburi, vile, filme și televiziune, toate având ca simbol femei cu papion, în costume de iepuraș. El este creditat pentru că a spart tabuul privind discuțiile despre relațiile sexuale în SUA și în întreaga lume. 

Comenteaza aceasta stire

URAGANUL FLORENCE. Cel puțin 12 morți, peste 800.000 de gospodării fără curent electric. Trump va ajunge în zonele afectate!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Cel puțin cinci persoane, inclusiv o mamă și copilul ei, au murit în Carolina de Nord, pe măsură ce furtuna tropicală Florence se deplasează încet prin Carolina de Nord și Carolina de Sud, au anunțat autoritățile locale, transmite postul CNN.

17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001
De Neptun TV 11 septembrie 2018

Circa 3.000 de oameni și-au pierdut viața în atacurile din 11 septembrie, care încă mai modelează politica americană, cu toate că ele sunt mai puțin prezente în conștiința publică, la 17 ani de la producerea lor.

SUA, Franța, Germania și Canada susțin acuzațiile Londrei privind implicarea Rusiei în cazul Skripal
De Neptun TV 6 septembrie 2018

Premierul britanic Theresa May a indicat miercuri că operațiunea de contaminare a fostului spion rus cu un agent neurotoxic a fost efectuată de ofițeri din cadrul serviciului militar rus de informații (GRU).

Stare de urgență din cauza uraganului Gordon
De Neptun TV 5 septembrie 2018

Reprezentanții NHC au avertizat că uraganul reprezintă „o amenințare a vieții cetățenilor”.

INCENDIU DEVASTATOR. Luzia, cea mai veche fosilă umană, transformată în cenușă
De Neptun TV 4 septembrie 2018

O altă posibilă origine a incendiului ar fi un scurtcircuit, a adăugat Leitao.

ATAC ARMAT. Zece persoane, împușcate într-un ansamblu rezidențial. Trei sunt în stare critică
De Neptun TV 3 septembrie 2018

Oamenii au mers afară pentru a juca jocuri într-o zonă comună a ansamblului rezidențial în care se găsesc circa 100 de locuințe, a precizat poliția.

Marea Britanie se îndreaptă tot mai vizibil către un Brexit fără acord cu UE. Theresa May promite că nu va face niciun compromis
De Mediafax 2 septembrie 2018

Premierul a promis că nu va fi „presată” să ia nicio decizie contrară principiilor sale în timpul negocierilor.