marţi, 19 iunie 2018

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy!

 A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy!

Publicistul american Hugh M. Hefner, fondatorul Playboy, a decedat miercuri (joi, ora Românei), la vârsta de 91 de ani, a anunțat compania Playboy Enterprises, potrivit presei internaționale.

 

Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois.

Prima ediție a revistei Playboy, publicată în luna decembrie 1953, o avea în centrul atenției pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949.

Pornită din propria bucătărie, Hugh Hefner a creat nu doar una dintre cele mai recunoscute reviste din lume, dar și unul dintre cele mai vechi și de succes branduri americane. În cadrul acestui proces, Playboy a devenit una dintre cele mai vândute și influente reviste destinate adulților din lume, din care s-au dezvoltat mai multe afaceri globale de succes.

Și astăzi, revista este publicată în peste 20 de țări din întreaga lume iar produsele sub acest brand generează vânzări de peste 1 miliard de dolari anual. „Tatăl meu a trăit o viață excepțională, plină de impact din rolul său de pionier cultural fiind una dintre vocile din spatele unora dintre cele mai semnificative mișcări culturale și sociale ale generațiilor noastre, militând pentru libertatea de exprimare, drepturile civile și libertatea sexuală.

El a definit un stil de viață și un etos ce reprezintă esența brandului Playboy, unul dintre cele mai recunoscute și vechi din istorie”, a afirmat fiul său ce ocupă funcția de director creativ în cadrul Playboy, Cooper Hefner. Cunoscut pentru costumația extravagantă și pentru atitudinea hedonistă, Hefner a fost unul dintre promotorii revoluției sexuale din anii '50.

El și-a construit un imperiu multimediat din cluburi, vile, filme și televiziune, toate având ca simbol femei cu papion, în costume de iepuraș. El este creditat pentru că a spart tabuul privind discuțiile despre relațiile sexuale în SUA și în întreaga lume. 

Comenteaza aceasta stire

ATAC ARMAT în fața unei școli din Marea Britanie
De Neptun TV 18 iunie 2018

Poliția a fost alertată de localnici care au auzit o serie de împușcături.

Summit istoric Donald Trump-Kim Jong-un: Cei doi lideri au dat mâna în Singapore
De Neptun TV 12 iunie 2018

Președintele american Donald Trump a declarat că summitul cu liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a desfășurat "neașteptat de bine", anunțând că cei doi vor semna un document important, relatează site-ul agenției Reuters.

Donald Trump, izolat la summitul G7 pe fondul disensiunilor privind Rusia, comerț, schimbări climatice
De Neptun TV 9 iunie 2018

Trump, care a avut o întrevedere cu președintele francez Emmanuel Macron ]n cursul summitului, a declarat că relația este specială, dar uneori se întâmplă să fie testată atunci când vine vorba de comerț.

VULCANUL Fuego din Guatemala, cea mai violentă erupție din ultimii 40 de ani: Cel puțin 25 de persoane au murit, iar sute au fost rănite! GALERIE FOTO/VIDEO
De Mediafax 4 iunie 2018

Vulcanul, situat la aproximativ 40 Km sud-vest de capitala Ciudad de Guatemala, a revărsat o cantitate uriașă de lavă și cenușă, aruncând în aer bolovani de mari dimensiuni. Potrivit experților, această erupție este cea mai mare din 1974, relatează BBC.

Israelul a atacat obiective din Fâșia Gaza, în replică la cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014. Raiduri de o violență extremă
De Neptun TV 30 mai 2018

Autoritățile militare de la Tel Aviv a anunțat că a lansat peste 35 de raiduri aeriene ce au vizat poziții ale Hamas și Jihadul Islamic, în replică la ceea ce Israelul a catalogat ca fiind cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014.

ALERTĂ CU BOMBĂ înaintea finalei Ligii Campionilor: Stații ale metroului de la Kiev, evacuate!
De Neptun TV 26 mai 2018

Forțele de securitate au evacuat pasagerii după ce au primit un apel telefonic ce semnala presupusa existență a unei bombe, în jurul orei 13.

ACCIDENT FEROVIAR în Italia! Doi morți, printre care și un român, și 23 de răniți - GALERIE FOTO/VIDEO- GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 24 mai 2018

Printre persoanele decedate se numără și un mecanic al trenului care a lovit un camion ce staționa pe linia de cale ferată. Trei vagoane au deraiat în urma impactului.

Administrația Donald Trump prezintă condiții pentru semnarea unui nou acord atomic cu Iranul
De Neptun TV 21 mai 2018

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a prezentat azi o serie de condiții pentru semnarea unui nou acord nuclear cu Iranul, somând regimul islamist de la Teheran să renunțe la "comportamentul negativ" și amenințând cu sancțiuni dure.