duminică, 25 august 2019

A renunțat la Purece și Morar și l-ar putea pierde pe Ganea! Hagi: ”Avem mulți jucători tineri extraordinari!”

După Coman, Nedelcu şi Benzar, un alt fotbalist al Viitorului atrage atenţia marilor cluburi. Anderlecht şi-a trimis emisarii să-l urmărească pe Ganea la meciul cu Apoel, de miercuri seară. Hagi nu-şi face probleme, pentru că Academia produce talente pe bandă rulantă. Ba mai mult, patronul Viitorului îşi permite să renunţe la jucători. Purece şi Morar sunt transferabili!

Fotbaliștii Viitorului au intrat deja în febra meciului cu Dinamo, programat duminică, la Ovidiu, însă rămân conectați și la dubla cu Apoel. Cristi Ganea a semnat victoria cu 1-0 contra ciprioților, miercuri seară la Ovidiu, cu un gol fabulos, și este în atenția lui Anderlecht, care ar putea face o ofertă după returul de la Nicosia.

După Nicosia, s-ar putea reactiva și ofertele pentru Nedelcu, Benzar și mai ales Coman, curtat de Benfica.

Hagi nu-și face probleme în privința plecărilor. I-a adus pe Eric, Herea, Marius Constantin și Dani Lopez, care a revenit la echipă. Așa se explică decizia de a renunța la Florin Purece și Vlad Morar, care au fost puși pe lista de transferuri! Pepiniera îi oferă lui Hagi numeroase variante. Mățan și Cicâldău au confirmat deja în acest sezon.

Viitorul joacă duminică, de la ora 18.00, cu Dinamo, la Ovidiu, în etapa a treia a campionatului și miercurea viitoare la Nicosia returul cu Apoel pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. 

Comenteaza aceasta stire