marţi, 16 iulie 2019

Acasă, la Medgidia

Victoria de la Brașov cu Dinamo este deja istorie. Meciul cu Universitatea Cluj bate la ușă, iar campionii și-au reluat la Medgidia antrenamentele sub comanda lui Jovica Cvetkovic, conștienți că ardelenii, o echipă cu pretenții în acest sezon, nu sunt victime sigure. HCM a făcut doar un prim pas spre apărarea titlului. Cum Sala Sporturilor din Constanța primește ultimele retușuri pentru a fi gata de Champions League pînă în 23 septembrie, HCM va juca meciul de acasă cu Universitatea Cluj la Medgidia. Unde campionii speră să se simtă ca acasă. Umbra derbiului de altădată, Steaua - Dinamo, rămîne totuși unul din punctele de atracție al etapei, alături de UCM Reșița - Minaur Baia Mare. Adevăratul derbi se joacă în Sala Sporturilor Iftimie Ilisei din Medgidia miercuri de la ora 18.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.