luni, 26 august 2019

ACCIDENT CUMPLIT în Ungaria! Doi români au murit, iar trei au fost răniți!

ACCIDENT CUMPLIT în Ungaria! Doi români au murit, iar trei au fost răniți!

Doi români au murit și alți trei au fost răniți grav în urma unui accident rutier produs în vineri dimineața în Ungaria, între localitățile Cegled și Albertirsa, răniții fiind internați în prezent într-un spital din zonă.

”Ambasada României la Budapesta urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineața zilei de 31 august 2018, între localitățile Cegled și Albertirsa, incident soldat cu decesul a doi cetățeni români și rănirea altor trei. Imediat după semnalarea cazului, misiunea diplomatică a întreprins în regim de urgență demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la identitatea persoanelor decedate și starea de sănătate a celor rănite. Conform datelor obținute de reprezentanții misiunii diplomatice, în urma accidentului doi cetățeni români au decedat, alți trei fiind răniți”, se arată într-un răspuns al MAE trimis în urma solicitării MEDIAFAX.

Potrivit MAE, persoanele rănite au fost transportate, în stare gravă, la o unitate medicală din zonă, pentru îngrijiri.

”O echipă consulară mobilă din cadrul ambasadei s-a deplasat în zonă, pentru a acorda asistență consulară. De asemenea, ambasada este în contact permanent cu reprezentanții spitalului în care se află cei trei cetățeni români răniți, în vederea obținerii unor informații actualizate privind starea acestora de sănătate. Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situația, menține legătura cu toate autoritățile locale și acordă asistență consulară, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite”, mai precizează MAE.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire