sîmbătă, 24 august 2019

ACCIDENT CUMPLIT. Încă o tragedie provocată de un live pe Facebook la volan - șofer aruncat prin parbriz, o fetiță de 9 ani a murit nevinovată! VIDEO

ACCIDENT CUMPLIT. Încă o tragedie provocată de un live pe Facebook la volan - șofer aruncat prin parbriz, o fetiță de 9 ani a murit nevinovată! VIDEO

O fetiță în vârstă de nouă ani și un bărbat au murit în urma unui accident rutier produs vineri seara, pe drumul care leagă Timișoara de vama Moravița, între localitățile Jebel și Voiteg. În accident au fost implicate două autoturisme și un tractor, alte patru persoane fiind rănite și transportate la spital. Șoferul unuia dintre autoturisme transmitea live pe Facebook.

Potrivit polițiștilor de la locul accidentului care a avut loc, vineri seara, între localitățile Jebel și Voiteg, pe drumul care leagă Timișoara de Vama Moravița, spre Serbia, o fetiță și un bărbat au decedat în urma impactului. Din primele informații reiese că o mașină care mergea dinspre Timișoara înspre Jebel a intrat într-o depășire și când a revenit pe banda inițială s-a izbit de un tractor care mergea în față și nu avea semnalizare. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului, bărbatul care a lovit cu mașina sa tractorul a decedat. De asemenea, o fetiță din autoturismul care circula regulamentar a fost declarată moartă. Șoferul decedat a fost proiectat prin parbrizul mașinii. El ar fi făcut o transmisiune live pe Facebook în momentul accidentului, unde se poate observa viteza de peste 160 de kilometri pe ora, chiar înainte de momentul impactului.

Alte patru persoane din mașina care circula regulamentar au fost transportate la spital, fiind rănite. Mai multe echipaje de poliție și pompieri, dar și cinci ambulanțe au fost trimise la locul accidentului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire