luni, 24 septembrie 2018

ACCIDENT CUMPLIT pe o autostradă din Italia, surprins live de un șofer român de TIR! Șoferul a fost primul care a sărit în ajutor! FOTO/VIDEO

ACCIDENT CUMPLIT pe o autostradă din Italia, surprins live de un șofer român de TIR! Șoferul a fost primul care a sărit în ajutor! FOTO/VIDEO

Un șofer român de TIR care a fost martorul unui grav accident de circulație petrecut pe o autostradă din Italia, a ajuns vedetă în presa națională datorită omeniei de care a dat dovadă. 

Șoferul din Dej a fost martorul unui grav accident de circulație petrecut pe o autostradă din Italia, în care au fost implicate trei autovehicule. Mai mult decât atât, carambolul a fost surprins de camera montată pe bordul TIR-ului condus de acesta.

Potrivit dej24.ro, accidentul s-a produs marți, 25 septembrie, pe autostrada A1, cea care face legătura dintre orașele Modena și Bologna. Conducătoarea unui autoturism marca Alfa Romeo, o femeie în vârstă de 47 de ani, cel mai probabil din cauza unei avarii, ar fi oprit pe autostradă, pe o bandă de circulație, moment în care a fost izbită de un TIR care se deplasa în spatele ei. În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost proiectată în parapetul de pe marginea drumului, iar TIR-ul s-a răsturnat, dar nu înainte de a intra în coliziune și cu o autoutilitară care ar fi încercat să evite impactul.

Vlad Cozac, tânărul din Dej care a fost martor la toată grozăvia, a sărit din cabina TIR-ului pe care-l conducea să acorde primul ajutor conducătoarei auto. Ulterior, în ajutorul acestuia au sărit și alți participanți la trafic. Șoferița a fost grav rănită, fiind ulterior transportată cu o ambulanță, în stare critică, la un spital din zonă.

Imaginile postate ieri de tânăr pe pagina sa de Facebook au deja peste 10.000 de vizualizări. În urma pățaniei, acesta îi îndeamnă pe toți participanții la trafic să păstreze distanța regulamentară, să respecte limitele de viteză și să folosească centura de siguranță.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Lucrări de frezare, asfaltare și reparații la parapet au loc joi pe Autostrada A2 București – Constanța, până la ora 17.00. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la volan.