sîmbătă, 24 februarie 2018

ACCIDENT CUMPLIT pe o autostradă din Italia, surprins live de un șofer român de TIR! Șoferul a fost primul care a sărit în ajutor! FOTO/VIDEO

ACCIDENT CUMPLIT pe o autostradă din Italia, surprins live de un șofer român de TIR! Șoferul a fost primul care a sărit în ajutor! FOTO/VIDEO

Un șofer român de TIR care a fost martorul unui grav accident de circulație petrecut pe o autostradă din Italia, a ajuns vedetă în presa națională datorită omeniei de care a dat dovadă. 

Șoferul din Dej a fost martorul unui grav accident de circulație petrecut pe o autostradă din Italia, în care au fost implicate trei autovehicule. Mai mult decât atât, carambolul a fost surprins de camera montată pe bordul TIR-ului condus de acesta.

Potrivit dej24.ro, accidentul s-a produs marți, 25 septembrie, pe autostrada A1, cea care face legătura dintre orașele Modena și Bologna. Conducătoarea unui autoturism marca Alfa Romeo, o femeie în vârstă de 47 de ani, cel mai probabil din cauza unei avarii, ar fi oprit pe autostradă, pe o bandă de circulație, moment în care a fost izbită de un TIR care se deplasa în spatele ei. În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost proiectată în parapetul de pe marginea drumului, iar TIR-ul s-a răsturnat, dar nu înainte de a intra în coliziune și cu o autoutilitară care ar fi încercat să evite impactul.

Vlad Cozac, tânărul din Dej care a fost martor la toată grozăvia, a sărit din cabina TIR-ului pe care-l conducea să acorde primul ajutor conducătoarei auto. Ulterior, în ajutorul acestuia au sărit și alți participanți la trafic. Șoferița a fost grav rănită, fiind ulterior transportată cu o ambulanță, în stare critică, la un spital din zonă.

Imaginile postate ieri de tânăr pe pagina sa de Facebook au deja peste 10.000 de vizualizări. În urma pățaniei, acesta îi îndeamnă pe toți participanții la trafic să păstreze distanța regulamentară, să respecte limitele de viteză și să folosească centura de siguranță.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

ATENȚIE, ȘOFERI! De astăzi, se montează separatoarele pe DN 3 Constanța - Valu lui Traian!
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Potrivit CNAIR, azi, încep lucrările de montare a parapetului de beton pentru separare a fluxurilor de trafic, pe zona mediană a DN3, între km 252+950 - 256+000.